Persoonlijke informatie 

 

   

Marga Ansems

Ik groeide op als jongste in een gezin met 6 kinderen. Ik heb toen geleerd dat mijn inbreng niet belangrijk was. “je bent klein en dom, je weet niets”. Lang heb ik dit voor waar aangenomen. Dit heeft dan ook grote invloed gehad op mijn verdere leven.
Mijn eerste kennismaking met NLP op mijn werk liet mij inzien dat alles mogelijk is, dat iedereen in staat is om te leren en te veranderen. Als men maar wil.

Daarom ben ik in 2007 gestart met de opleiding NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren. Vervolgens de master en de persoonlijk begeleider. In 2010 de 21-daagse systemisch werk gevolgd. Hierna de hbo-opleiding tot hypnotherapeut genoten en die met goed gevolg afgesloten. In de tussentijd ook nog enkele deelcertificaten aan de open universiteit behaald om mezelf te laten zien dat ik echt niet dom ben. Soms kom ik mezelf nog tegen, dat ik denk dat ik niet goed genoeg ben. Gelukkig weet ik me weer snel te herstellen. Nieuwe banen maken waar voorheen oude patronen ingesleten waren is nu waar ik anderen ook mee kan helpen.

Ik ben rechtstreeks, confronterend en ik ga er altijd van uit dat de cliënt zelf de beste oplossingen voor zijn of haar problemen heeft. Als een gids begeleid ik de cliënt in zijn of haar zoektocht naar de oplossingen.

De meeste cliënten vinden dat ik rust uitstraal en ze voelen zich snel vertrouwd met mij.

Wat kan ik voor jou betekenen?

– Meer rust in je lijf en in je hoofd ervaren
– Makkelijker je grenzen aangeven
– Je angsten overwinnen
– Je gevoelens van boosheid en verdriet verminderen
– Interne tegenstrijdigheden oplossen
– Je innerlijke kracht en wijsheid ontdekken of herontdekken

Ik blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hypnotherapie en NLP gebied door middel van bijscholing, supervisie en intervisie. Ik spar zowel met bevriende- als met trainingscoaches om mijn kennis en technieken up to date te houden.