Selecteer een pagina

Persoonlijke informatie 

 

Marga Ansems

Mijn naam is Marga Ansems. Ik ben gecertificeerd NLP Coach en psychosociaal en lichaamsgericht hypnotherapeut. Daarnaast ben ik lid van het gilde van het NTI-NLP, de NV-NLP en de NBVH.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Stel je voor dat je tegen een aantal zaken aanloop in het leven. Doelen die je hebt worden niet zo gemakkelijk behaald of je verwachtingen lopen uit de pas met wat je nu op dit moment daadwerkelijk beleeft. Soms stel je jezelf de vraag: “Hoe gaat het nu met mij?”. Je merkt dat je dit niet precies weet of misschien wil je leren waar jouw grenzen liggen en hoe je er mee omgaat wanneer je die bereikt.

De tools en de technieken die ik gebruik vinden hun oorsprong in erkende wetenschappen zoals psychologie en de rationeel-emotieve gedragstherapie. Deze technieken zijn bedoeld om jouw innerlijke krachten en wijsheden naar het daglicht te brengen.

Ik blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hypnotherapie en NLP gebied door middel van bijscholing, supervisie en intervisie. Ik spar zowel met bevriende- als met trainingscoaches om mijn kennis en technieken up to date te houden.

Meer weten?

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Uiteraard blijft alles wat je vertelt onder ons. Samen stellen we dan een persoonlijk plan van aanpak op.  Ik gebruik de technieken van NLP, zoals oplossingsgericht werken, hypnose, opstellingen en mindfulness.